Randers FC’s fanklub består: Nye folk ved roret

Nedlæggelsens af fanklubben Randers FC Support er afblæst. En ny bestyrelse sidder nu klar til at vende skuden

Randers FC Support vil fortsat være at finde på stadion, når Randers FC spiller. Fanklubben er alligevel ikke nedlagt. Genrefoto. Foto: Henning Bagger - Scanpix

På et ekstraordinært bestyrelsesmøde i tirsdags genopstod Randers FC Support. Fanklubben havde ellers nedlagt sig selv efter et bestyrelsesmøde, hvor 11 ud af 20 fremmødte medlemmer stemte for en nedlæggelse.

Men afstemningen viste sig senere at være i strid med klubbens vedtægter, og derfor er fanklubben fortsat kørende. Dog med nye folk ved roret i bestyrelsen.

Læs også Randers FC Support nedlægger sig selv

- Det har været nødvendigt at skifte ud i bestyrelsen. De andre havde ikke mere energi, fortæller det eneste bestyrelsesmedlem, der er fortsat i den nye bestyrelse, Hans Hjøllund Jensen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Ny bestyrelse skal få klubben på rette køl

Det var utilfredshed med direktør Michael Gravgaard og manglende samarbejde med den nye gruppering Nordtribunen og fankoordinatoren Daniel Svane, der fik et flertal i fanklubbens bestyrelse til at lukke Randers FC Support ned.

Læs også Randers FC accepterer bud på sydafrikansk problembarn

Randers FC Support har gennem længere tid også fået kritik for dalende aktivitet og faldende medlemstal. Med nye folk i bestyrelsen håber Hans Hjøllund Jensen, at klubben kan starte et nyt samarbejde:

- Jeg har fået et møde i stand med fankoordinator Daniel Svane og direktør Michael Gravgaard. Vi skal have talt om, hvordan vi får et ordentligt samarbejde i gang. Randers FC Support har altid været en familie-supportklub, hvor fodbolden er i centrum, men også det sociale samvær. Vi ser gerne, at der kommer lidt af hyggen tilbage i klubben, siger Hans Hjøllund Jensen.

Læs også Kallesøe starter på en frisk i Randers FC efter nytår

Det er blandt andet klubbens ture til udebanekampe, hvor der skal arrangeres busture frem og tilbage, som Hans Hjøllund vil diskutere samarbejdet omkring.

Randers FC er klar på samarbejde

Det glæder fankoordinator for Randers FC, Daniel Svane, at Randers FC Support har genoptaget fanklubben.

- Det er jeg rigtig glad for. Vi vil gerne have alle de fans på stadion, som vi overhovedet kan få. Jeg håber, at alt den negative virak, der har været omkring nedlæggelsen af klubben, kan blive vendt til noget positivt, siger Daniel Svane til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også SIF videre i pokalen: Nu venter lokalbrag mod Randers

Fankoordinatoren har takket ja til Hans Hjøllund Jensens anmodning om et møde og håber også på at kunne få et velfungerende samarbejde op at køre.

- Vi vil gerne tage dialogen med Randers FC Support. Vores dør har hele tiden været åben, og der er ikke brændt nogle broer, siger Daniel Svane.

Den nye bestyrelse i Randers FC Support afholder deres første bestyrelsesmøde på onsdag den 13. december.