Randers FC viser moral

Men samtidig mangler spillerne selvtillid

Randers-spillerne skal have drejet den mentalt tunge kasket, hvis holdet skal klare frisag endnu engang.

Spillere, træner og direktør var enige om, at holdet viste høj moral ved at vende 0-2 til 2-2 i onsdagens opgør mod FC Midtjylland - men også at spillerne lige nu lider under manglende selvtillid.

- Det var en ærgerlig måde, de scorede på, hvor vi bare skal lave et professionelt frispark. Men vi mangler at være kyniske, siger Mikkel Beckmann, der kaldte det mentale niveau i lejren for "tungt".

Nogenlunde enslydende var dommen fra Jonas Kamper, der undrede sig over Randers' dårlige start.

- Vi gik efter de tre point, men starten var enormt dårlig. Det er ærgerligt, vi først vågnede op efter deres anden scoring, siger Jonas Kamper.

Nu står Randers i samme situation som sidste år, hvor holdet også var afhængige af andre kampe. Dengang var det OB mod AGF, og fordi fynboerne vandt, endte det lykkeligt for kronjyderne.  Randers-direktør Jacob Nielsen håber naturligvis på en gentagelse af sidste års sæsonafslutning, men han ved godt, hvorfor klubben er endt, hvor den er.

- Vi har simpelthen spillet for mange kampe uafgjort. Særligt i efteråret, siger Jacob Nielsen.

Både Jacob Nielsen og cheftræner Peter Elstrup roste spillerne for at komme tilbage i onsdagens kamp mod FC Midtjylland.

- I pausen havde jeg en underlig fornemmelse af, at vi godt kunne komme tilbage. Og det sagde jeg til dem, for det var jeg overbevist om, siger Peter Elstrup, der dog i anden halvleg så et Randers-hold, der var præget af træthed.

- Men fra 2-0 og resten af kampen skal vi tage med os.

Desuden mener Peter Elstrup, at vurderingen af kampen mod FC Midtjylland havde været anderledes, hvis Lyngby ikke havde vundet i Silkeborg.

- Kampen kunne jo have været okay, hvis bare ikke Lyngby havde vundet, siger træneren.