Randers FC var tandløse

Manglede topscorer mod Vestsjælland

For tredje gang i sæsonen blev det til fuld gevinst for FC Vestsjælland, der på hjemmebane hentede en fortjent 2-0-sejr over et tamt Randers FC-mandskab.

Efter sidste rundes udvisning måtte Randers FC undvære topscorer Ronnie Schwartz, mens den nyindkøbte målræv Djiby Fall måtte tage plads på bænken fra start.

I de tre seneste kampe, hvor Ronnie Schwartz ikke har været med for Randers FC, er det hver gang sluttet 0-0. Den statistik skulle Viktor Lundberg og Nicolai Brock-Madsen, der startede i kronjydernes angreb, forsøge at bryde.

Det var dog en særdeles vanskelig opgave over for et godt organiseret hjemmehold, der blot havde lukket syv mål ind i sæsonens første syv kampe.

Se: Nu må Djiby Fall spille

Også hos FCV var der et markant fravær - i form af Rasmus Festersen. Den lille frontløber er altid god for energi, fart og højt pres, så at han måtte sidde ude med en skulderskade, kostede tydeligvis i hjemmeholdets offensiv.

Ved pausen stod der 0-0, uden at holdene for alvor havde gjort noget for at ændre det i de første 45 minutter. Randers-træner Colin Todd valgte derfor at skifte Djiby Fall ind i pausen, men det var ikke Fall, der først markerede sig i anden halvleg.

Det var i stedet hjemmeholdets Marc Dal Hende, der slap igennem i højresiden. Fra en position 10 meter fra mål tordnede han bolden op i nettaget uden chance for Randers-keeper Mikkel Andersen.

Se: Randers FC uden Ronnie Schwartz

Så måtte Randers FC på måljagt, men især på kanterne savnede kronjyderne gennembrudskraft. Både Adama Tamboura og Jonas Kamper var ude med skader, og de to fravær havde stor spillemæssig indflydelse.

Randers formåede aldrig at etablerede det nødvendige pres, og i stedet lukkede hjemmeholdet kampen med otte minutter igen. Et perfekt angreb blev afsluttet af Dennis Sørensen, der kraftfuldt headede bolden i mål.

2-0-sejren sender FC Vestsjælland op på tredjepladsen i Superligaen, mens Randers FC på ottendepladsen kan mærke bundholdenes ånde i nakken.