Randers FC tabte til kriseramte nordjyder

Randers FC inkasserede et lynhurtig mål, da de lørdag havde besøg af AaB. Målet gav nordjyderne et tiltrængt skud selvtillid.

Det er et velkendt fænomen, at et fodboldhold i krise let knækker sammen, hvis det kommer bagud.

Netop derfor var det ekstra ærgerligt for Randers FC, at de ikke formåede at lukrere på, at dagens modstandere fra AaB har fået et ualmindeligt skidt start på sæsonen.

Tværtimod. Allerede efter 63 sekunders spil kunne nordjydernes nye angriber, Jones Kusi-Asare, nemlig bringe AaB'erne i front. Målet gav gæsterne troen på, at det var muligt at få tre point med hjem fra Essex Park Randers.

I 1. halvleg formåede kronjyderne aldrig at svare igen på det hurtige AaB-mål. Gæsterne havde ingen problemer med at holde det tamme hjemmehold væk fra målchancer gennem de første 45 minutter.

Kom bedre ud fra pausen

Randers-træner Ove Christensen talte tilsyneladende med store bogstaver i pausen. I hvert fald satte kronjyderne fra 2. halvlegs start gevaldigt tryk på modstanderne.

Allerede efter fem minutter gav Randers-presset bonus. En fremragende hælaflevering fra Yura Movsisyan endte for fødderne af debutanten Ousmane Sarr, der køligt sendte bolden i nettet.

Bedst som flertallet af de godt 4.500 tilskuere sad og håbede på, at udligningen ville lamme AaB, lykkedet det imidlertid nordjyderne at svare igen.

Scoringer af Ronnie Schwartz og Jens-Kristian Sørensen sendte gæsterne tilbage på vinderkurs. Issah Ahmed reducerede kort før tid, men det var ikke nok for

Randers FC. Kampen endte med et kronjysk nederlag på 2-3.