VIDEO: Randers FC-spillerne kom på græs i Tyrkiet

Kunstgræsbanen hjemme på Viborgvej er i den næste uge skiftet ud med en rigtig græsplæne. Fodbold med Horup er taget med kronjyderne på træningslejr

Randers FC ankom søndag aften til holdets hotel i den tyrkiske by Belek, hvor superligaholdet skal på træningslejr.

Kronjyderne slår sig ned på den tyrkiske sydkyst i den næste uges tid. Vejret er ikke sommerligt, men med temperaturer på mellem 10 og 16 grader er det nok til at kunne droppe de mange lag tøj og ikke mindst træne på rigtigt græs.

- Det vigtigste for mig er at komme på græs. At man gå rundt i shorts og T-shirt for at lave lidt mere taktisk træning. Det er ikke så sjovt derhjemme i kulden, så der er nogle ting, der er væsentlig sjovere at lave hernede end derhjemme, siger Alexander Fischer.

quote Her i Belek er der altid nogle fantastisk gode græsbaner, nogle super gode hoteller og nogle gode træningsmodstandere.

Ole Nielsen, sportschef, Randers FC

Klokken 9.30 mandag morgen lokal tid stod den så på den første træning på det nærtliggende sportskomplex. 

- Her i Belek er der altid nogle fantastisk gode græsbaner, nogle super gode hoteller og nogle gode træningsmodstandere. Det er nogle af parametrene og så får vi rigtig meget for pengene her i Tyrkiet, fortæller sportschef Ole Nielsen til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Hvis vi taber de kampe (i Tyrkiet, red.), kommer jeg nok med nogle rigtigt gode undskyldninger, siger Randers-træner Ólafur Kristjánsson.
Hvis vi taber de kampe (i Tyrkiet, red.), kommer jeg nok med nogle rigtigt gode undskyldninger, siger Randers-træner Ólafur Kristjánsson.

Tirsdag venter den første af tre træningskampe, hvor modstanderen er tjekkiske Bohemians Prag. På lørdag skal kronjyderne møde Olimpija Ljubljana fra Slovenien, og søndag er der så arrangeret en reservekamp mod Vejle, inden snuden atter vendes hjem mod den danske vinterkulde på mandag.

- Hvis vi taber de kampe, kommer jeg nok med nogle rigtigt gode undskyldninger om, at det var et eksperiment og så videre, og hvis vi vinder, så er vi på rette vej, lyder det med et glimt i øjet fra cheftræner Ólafur Kristjánsson, inden han bliver mere seriøs.

- Vi nærmer os starten på Superligaen, og vi skal forsøge at finde frem til de relationer, vi skal have i Superligaen, når den starter, så vi tager dem rigtigt seriøst, siger han.

Fodbold med Horup følger Randers FC tæt på hele træningslejren.

Randers FC's træningslejr

 

gymnasiet gymnasium student studenter

Skole revser forslag: Ingen har spurgt os

Breaking
Kildemosen

Tragedie på plejecenter: Tre ud af otte beboere er døde - flere er isoleret

Politibil

Indbrud endte i vild biljagt

Anders Kühnau

Udvalg vil lukke gymnasium

1918-julefest-sammenkobling

Så er det jul igen - nu i farver!

Henrik Ullum

playNy direktør i SSI advarer: Julen kan blive epidemiens største udfordring