Randers FC snydt for sejren

Kronjyderne måtte tage til takke med et enkelt point, efter at de blev snydt for et mål på hjemmebane mod FC Midtjylland.

Den underkendte Randers-scoring blev sat i netmaskerne af Søren Berg, der i kampens slutfase udnyttede en ripost fra gæsternes målmand, Jonas Lössl.

Linjevogteren mente imidlertid fejlagtigt, at der var off side, hvorefter målet blev underkendt. Dermed sluttede den underholdende kamp mellem Randers FC og FC Midtjylland uafgjort 1-1.

Målt på spil og chancer var pointdelingen for så vidt retfærdig. Hjemmeholdet begyndte bedst, og allerede efter ni minutter bragte Randers FC's armenske angriber, Yura Movsisyan, kronjyderne foran på straffespark.

Movsisyan var halvlegen igennem den helt store oplevelse og formåede flere gange at drive gæk med FC Midtjylland-forsvaret. Flere scoringer blev det dog ikke til for den stærke armener.

Efterhånden som kampen skred frem, kom FC Midtjylland bedre med. Kort efter pausen lykkedes det en velspillende Mikkel Thygesen at udligne Randers-føringen, og dermed stod der 1-1 på måltavlen.

Heldigvis for kampens underholdningsværdi stillede ingen af holdene sig tilfredse med uafgjort. Begge mandskaber havde flere fornuftige chancer. Den største tilfaldt gæsternes Ken Ilsø, der fra en fri position på mærkværdig vis formåede at skovle bolden over mål.

Men ind ville bolden altså ikke - bortset fra Søren Bergs underkendte scoring i slutfasen.

Resultatet betyder, at Randers FC fortsat frister en tilværelse i bunden af tabellen. Kronjyderne har 13 point for 12 kampe og er kun over nedrykningsstregen i kraft af bedre målscore end Esbjerg.