Randers FC slog mestrene

Randers FC's sportslige krise ser ud til at være slut. Lørdag stod kronjyderne bag en mindre sensation, da de besejrede FCK.

Efter et forår med stærkt skuffende resultater stod Randers FC's SAS Liga-trup tidligt lørdag aften for en overraskelse af de helt store.

Kronjyderne vandt på hjemmebane 2-1 over FC København, der dermed mistede tre vigtige point i bestræbelserne på at genvinde mesterskabet.

På grund af karantæne var FC-træner Ståle Solbakken henvist til tribunen, og efter en lille halv time med tilråb ned mod spillerne, blev Solbakken gjort tavs, da Bédi Buval og Tidiane Sane i fællesskab splittede FCK-forsvaret og spillede Søren Berg fri til scoring.

Randers-føringen holdt til langt ind i 2. halvleg, hvor FCK-angriberen Morten Nordstrand udlignede. Dermed tydede alt på, at kampen ville slutte med et stormløb mod Randers-målet, men kort før tid scorede Randers' brasilianske angriber, Fabinho, til kampens slutresultat, 2-1.

Kampen viste, at FCK har det svært, når holdet møder et godt organiseret hold, der med fysik og power er villige til at kæmpe indædt for at holde københavnerne fra fadet.