Randers FC sikrer sig talentfuld kantspiller

Randers FC har skrevet en to-årig kontrakt med Lucas Haren, der kommer fra HIK. Han begynder i sin nye klub til januar

Lukas Haren, der her ses midt i billedet, skifter til Randers FC i det nye år. Foto: Randers FC

Da Randers FC tilbage i oktober spillede pokalkamp mod HIK, gjorde modstandernes 19-årige kantspiller Lucas Haren en så god figur, at det efterfølgende kastede en prøvetræning af sig i Randers.

Her gjorde han det så overbevisende, at parterne nu har papir på hinanden i to år. Lucas Haren møder til træning i Randers efter juleferien.

- Lucas gjorde et rigtigt godt indtryk, da han var forbi i den uges tid. Her fik han vist prøver på det potentiale, han besidder. Han er teknisk stærk, har en god spilforståelse og så har han masser af fart. Vi ser masser af udviklingsmuligheder i ham og er meget glade for, at han har valgt Randers FC frem for andre interesserede klubber, siger Randers FC-sportschef Ole Nielsen til klubbens hjemmeside. 

Læs også Olafur: Når det bliver personligt, er det upassende

Lucas Haren har fået sin fodboldopvækst i HIK. Han har været forbi FC Nordsjællands U19-hold, hvor han spillede en væsentlig rolle, da det vandt sølv i sidste sæson. Nu gælder det så Randers FC.

- Jeg fik et utroligt godt indtryk af klubben, da jeg trænede med i sidste måned. Holdet og folkene omkring tog rigtigt godt imod mig, og nu glæder jeg mig til at komme i gang med at blive Alka Superliga-klar til foråret, siger Lucas Haren til klubbens hjemmeside.