Randers FC overvejer at sætte kameraer på sine vagter

Michael Gravgaard er åben over for at udstyre sikkerhedsvagterne på Bionutria Park med kameraer, så alle episoder kan dokumenteres

Arkiv

For nylig kom Viborg FFs fankoordinator ud med offentlig kritik af Randers FC og klubbens vagter på stadion. Det har fået Randers-direktøren Michael Gravgaard til at overveje et redskab, der kan give syn for sagen i forhold til, hvem der har ageret hvordan.

- Vi overvejer at sætte kameraer på vagterne, så vi undgår, at der er to opfattelser af en bestemt situation. Det må være i alles interesse, siger Michael Gravgaard til tv2oj.dk.

Læs også Drømmestart sikrede AaB sejren mod Randers FC

Han slår fast, at det endnu ikke har sikkert, at der kommer kameraer på vagterne, men det er altså en mulighed.

- Jeg har vendt det med vores egne sikkerhedsvagter, og de er med på ideen. Men først skal jeg hele vejen rundt og eksempelvis høre vores fans om deres mening, før vi giver os i kast med noget, forklarer direktøren.

Generelt mener Michael Gravgaard, at der gøres rigtig meget for at give fansene en god behandling på Bionutria Park. Kun slagsbrødre og folk der overtræder sikkerhedsreglerne gentagne gange mærker konsekvenserne.

Læs også Randers-skurk efter nederlag: Vi må videre

- Jeg har indskærpet over for vores vagter, at alle fans skal behandles ordentligt og pænt, og der skal meget til, før en bliver smidt ud, siger Michael Gravgaard.

På banen var Randers FC i aktion fredag aften – på udebane i Aalborg. Kampen endte med et 1-2 nederlag for kronjyderne.