Randers FC og hovedsponsor forlænger samarbejde

Energikoncernen Verdo fortsætter som hovedsponsor i Randers FC

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Michael Gravgaard, Randers FCs direktør, ser store perspektiver i, at Verdo fortsætter som hovedsponsor i klubben.

- I vores øjne er Randers FC og Verdo et perfekt match, hvor fokus for begges vedkommende er på bæredygtig udvikling. Verdo for at sikre bæredygtig energi, Randers FC for at sikre bæredygtig Top 6-fodbold i Kronjylland, siger Michael Gravgaard i en pressemeddelelse og uddyber: 

- Selv om vi er i hver vores branche, så er der mange fællesnævnere for Verdo og Randers FC. Vi har begge ambitioner og vi tør sige det højt. Vi er begge drevet af fokus på resultater frem for klicheer om udvikling og proces. Vi har begge vores nærmiljø med i tankerne, og har stor fokus på også at gøre en social indsats i Randers, siger han.

Læs også Randers FC taber medrivende topopgør

Randers FC og Verdo har samarbejdet i mange år. Det er et samarbejde, der er synliggjort ved den ene tribune, Verdo-tribunen, og Verdo-logoet, der fortsat vil være at finde på fronten af Randers FC-trøjerne.

- Randers FC er ved at manifestere sig som et Top 6-hold i dansk fodbold, og det er en rejse, vi er stolte over at have været med på og bidrage til. Randers FC har som en af de få fodboldforretninger i Danmark vist, at der kan skabes resultater samtidigt med økonomien er i orden, siger Verdo-direktør Kim Frimer og tilføjer:

- Nu gælder det om at fortsætte den positive udvikling, så fodbolden i Randers kan nå endnu større højder, og det ser vi frem til fortsat at være en del af.