Randers FC-midt: Gi' os AGF i kvartfinalen!

Nicolai Poulsen ser gerne en gentagelse af det østjyske derby mod AGF, når kvartfinalemodstanderen skal trækkes

02:39

Lokalbraget mellem Randers FC og AGF i fredags blev noget af et tilløbsstykke. 8.400 tilskuere satte sæsonrekord på BioNutria Park i Randers, og mere end 120.000 seere så kampen på tv.

Onsdag aften gik begge hold så videre fra DBU Pokalens ottendedelsfinale. AGF hev en 3-1 sejr med hjem fra Horsens, mens Randers FC sendte SønderjyskE tilbage til Haderslev med et 1-0 nederlag i bagagen.

Nu håber kronjydernes midtbanemotor Nicolai Poulsen på, at de to hold kan få endnu et derby i pokalturneringens kvartfinale.

Læs også Randers FC sender SønderjyskE ud af pokalen

- Det kunne ikke blive meget bedre, end hvis vi får AGF i næste spillerunde herude. Det ville være dejligt, så ja: lad os få dem!, lød det efter kampen fra Nicolai Poulsen.

I kunne også bare vente med at møde dem til i Parken?

- Det kunne vi også, det kunne også være rigtig flot. Men jeg ved sgu ikke, om de kommer så langt, fortsatte han med et smil.

Fokus på Superligaen

Inden Nicolai Poulsen og resten af Randers-truppen dog begynder at bekymre sig for meget om det videre færd i pokalturneringen, så venter der som bekendt en uhyre vigtig kamp på søndag.

Her skal Randers FC atter møde SønderjyskE, denne gang på udebane, og en sejr vil sende randrusianerne med i mesterskabsspillet.

- Nu er der fuld fokus på søndag. Det er sæsonens vigtigste kamp. Vi skal ned og have en sejr og så komme i det forbandede slutspil, sagde Nicolai Poulsen.

Søndagens kamp mellen SønderjyskE og Randers FC fløjtes i gang fra Sydbank Park søndag klokken 17:00.

01:36

Se hvad Alexander Fischer sagde efter kampen her. 

Luk video