Randers FC-målmand vil til udlandet

Kevin Stuhr-Ellegaard har lukket ikke færre end ti mål ind i de første fire SAS Liga-kampe. Alligevel fejler ambitionerne intet.

Den 26-årige Randers-keeper med en fortid i Manchester City og Hertha Berlin har kontraktudløb med kronjyderne til næste sommer.

Derefter vil han meget gerne til udlandet og har ikke travlt med at forlænge sin kontrakt med Randers FC.

- Det er ingen hemmelighed overhovedet. Nogen vil måske sige, at der er ikke findes nogen ærlige typer i fodbold. Jeg er måske gammeldags, men jeg skal nok sige, hvis der kommer en klub. Randers har hjulpet mig så meget, så der bliver helt åbne forhandlinger. Jeg siger til, hvis der er en interessant klub, der giver et økonomisk godt tilbud og sportslige udfordringer. Det får klubben at vide, så de kan gardere sig. Omvendt er der ikke noget i vejen for, at jeg forlænger, siger Kevin Stuhr-Ellegaard til Tipsbladet.

På rygtebasis har Kevin Stuhr-Ellegaard flere gange i det seneste år været sat i forbindelse med et skifte til FC København. En kontrakt med de danske mestre forudsætter dog sandsynligvis, at københavnerne får afsat deres nuværende keeper, Jesper Christiansen, til en udenlandsk klub.