Randers FC køber tidligere Brøndby-talent

Den kronjyske Superliga-klub har skrevet kontrakt med 25-årige Jannik Skov Hansen

Midtbanespilleren Jannik Skov Hansen har skrevet kontrakt med Randers FC og glæder sig til at trække den lyseblå trøje over hovedet. Foto: Randers FC

Randers FC har i et par måneder haft den unge offensivspiller Jannik Skov Hansen på prøvetræning. Nu bliver den 25-årige spiller belønnet med en kontrakt.

Jannik Skov Hansen har senest spillet for 2. divisionsklubben Skovshoved IF, men er et produkt af Brøndby IFs ungdomsafdeling.

Han er en kreativ og driblestærk kantspiller, der kan udfordre modstanderne med sin fart.

Michael Gravgaard, direktør

- Jeg har fulgt Jannik gennem et længere stykke tid, og vi er glade for at få ham til klubben. Jannik har vist gode takter på træningsbanen, og han har nogle gode evner, som vi håber, vi kan videreudvikle på. Han er en kreativ og driblestærk kantspiller, der kan udfordre modstanderne med sin fart, siger Randers FC-direktør Michael Gravgaard i en pressemeddelelse.

Spillet flere landskampe

- Han har haft et lidt specielt karriereforløb, men er blevet en voksen mand nu, og vi tror på, at han kan tage springet fra divisionsfodbold til Superligaen, som flere andre har gjort det hos os og i andre klubber, fortsætter direktøren.

Spilleren selv glæder sig rigtig meget til at blive en fast del af Superliga-truppen i Randers FC.

- Jeg føler, at jeg er faldet godt til på holdet i de to måneder, jeg nu har været her, og jeg er meget glad for at få muligheden for et skifte til en etableret klub som Randers FC. Jeg glæder mig til at arbejde hårdt på træningsbanen og bidrage til en forhåbentlig god forårssæson i Randers FC. Mit mål er i første omgang at få etableret mig og forhåbentlig få godt med minutter i benene, siger Jannik Skov Hansen.

Han har spillet 19 ungdoms-landskampe for U16, U17, U18 og U19-landsholdet.

Ud over Skovshoved og Brøndby IF har Jannik Skov Hansen tørnet ud for HB Køge, Rishøj BK og Hellerup IK.