Randers FC-kant: Jeg har grebet chancen

Edgar Babayan nyder at være blandt cheftræner Ólafur Kristjánssons udvalgte 11

02:14

Den unge Randers FC-kantspiller Edgar Babayan håber, at han har fået et gennembrud i den blå trøje.

For anden kamp i træk havde cheftræner Ólafur Kristjánsson søndag givet Babayan en plads i startopstillingen, da Randers på hjemmbane tog imod Viborg.

Kampen endte 2-1 til Randers, og selv om Edgar Babayan ikke kom på måltavlen, var den 21-årige offensivspiller godt tilfreds med sin præstation. Han håber derfor, at han får endnu flere kampe i den kommende tid. 

Læs også Keller: Det var en kamp som alle andre

- Måske kunne jeg godt have lavet et mål eller en assist, men jeg synes helt klart, at jeg har spillet nogle fine kampe. Men nu må vi se. Det er op til Olafur, siger Edgar Babayan til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Pladsen som venstre kant i Randers har stået ledig, efter at Jonas Borring tidligere på året forlod klubben i kølvandet på den meget omtalte kone-sag.

Tidligere i denne sæson tilhørte pladsen Mikkel Kallesøe, der dog døjer med en skade i øjeblikket. Derfor har Edgar Babayan i stedet startet som venstre kant de seneste to opgør. 

Læs også Pourie sørger for Randers-sejr over Viborg

Edgar Babayan mener selv, at der er plads til begge spillere i truppen, selv om han vil gøre alt for at få det endelige gennembrud og sikre sig en fast plads i startopstillingen.

- Jeg er måske en lidt anderledes type end Kallesøe. Det er fint, at vi har begge typer. Jeg er måske mere offensiv, end han er, siger han.

- Kallesøe har gjort det super godt. Men jeg føler, at jeg har grebet chancen, da han uheldigvis fik en hovedskade.

Se interviewet med Edgar Babayan i videoen øverst i artiklen. 

02:20

SE INTERVIEW: Marvin Pourie trives i Randers FC. Søndag blev det til en assist og en scoring fra tyskeren.

Luk video