Randers FC indgår forlig

Spillerne får nu feriegodtgørelse og pension

Foto: Randers FC

På dagen, hvor superligaklubben Randers fik penge i kassen for at sælge sin topscorer Ronnie Schwartz til franske Guingamp, blev klubben fra Kronjylland enig med Spillerforeningen om et forlig i den såkaldte feriepengesag.

Det skriver Spillerforeningen i en pressemeddelelse.

- Som andre klubber har vi arbejdet hårdt for at komme i mål med et forlig i denne uheldige sag. Randers FC er nu på plads med en aftale med Spillerforeningen, således at vi nu kan kigge fremad, siger Randers' direktør, Jacob Nielsen.

Hos Spillerforeningen har man i den seneste tid haft succes med at lave aftaler med flere klubber i de øverste danske rækker, og med det seneste forlig er man et skridt nærmere på at afslutte de sidste sager.

- Randers FC's efterbetaling af feriegodtgørelse og pension er nu på plads, hvilket vi og spillerne selvfølgelig er meget tilfredse med. Dialogen med Jacob Nielsen har været professionel og løsningsorienteret, siger Spillerforeningens direktør, Mads Øland.

Afregningen af feriegodtgørelse, pension, renter og bod sker på baggrund af en kendelse fra Fodboldens Voldgiftsret den 11. september 2012.