Randers FC henter ny forstærkning

OB-midtbanespiller skal hjælpe kronjyderne ud af krisen. Esben Hansen har skrevet under på lejeaftale frem til nytår.

Den 27-årige midtbanespiller skifter til Randers FC med øjeblikelig virkning.

Lejemålet vil være gældende for resten af året, men er dog betinget af, at den 28-årige midtbanespiller består det obligatoriske lægetjek senere i dag, mandag.

For Randers FC's cheftræner, John "Faxe" Jensen, er Esben Hansen hentet som en forstærkning af den nuværende trup, der kun har fået et enkelt point i sæsonens første syv kampe.

- Jeg er glad for, at klubben har hentet en spiller, som er en forstærkning for os, og en spillertype, som i vores nuværende situation er et rigtigt godt valg. Forhåbentlig kan Esben Hansen være med til at bringe os ud af den dårlige stime, som Randers FC befinder sig i lige nu, siger John "Faxe" Jensen i en pressemeddelelse.

Om skiftet til Randers siger Esben Hansen:

- Jeg tror, at skifte er en god mulighed for alle tre parter. For mit eget vedkommende har jeg behov for at få spillet nogle kampe. Jeg ser derfor frem til at være med til at hjælpe Randers FC de kommende tre måneder med at skaffe nogle bedre resultater, end tilfældet hidtil har været.

Randers FC's direktør, Jacob Nielsen, er på linie med klubbens cheftræner:

- Jeg er meget tilfreds med, at muligheden med Esben Hansen kunne realiseres i 11. time. Esben Hansen har mange af de dyder, som vi har behov for i klubbens nuværende situation, udtaler Jacob Nielsen.

Esben Hansen kom til OB fra Nykøbing Falster Alliancen i 2002. Den fynske adresse blev i 2007 skiftet ud med den tyske klub Kaiserslautern, hvorfra han returnerede til OB i januar 2008. I alt er det blevet til 206 kampe for OB og 10 mål.