Randers FC henter endnu en angriber

Den 25-årige tysker Marvin Pourie skifter til kronjyderne

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Torkil Adsersen - Scanpix

Foto: Getty

1 af 3

Først sagde Randers FC farvel til Moussa Maazou, så hentede man Mayron George som erstatning, og nu har klubben så sikret sig endnu en angriber. Tyskeren Marvin Pourié tiltræder med øjeblikkelig virkning.

- Jeg kommer til Randers for at score mål og for at være med til at indfri de top 6-ambitioner, som klubben har sat. Jeg er sulten og glæder mig til at vise, at jeg stadig ved, hvor målet står, siger Marvin Pourié i en pressemeddelelse.

Læs også Randers FC henter ny angriber hos Hobro

I sæsonen 2012/13 scorede han 14 mål i 29 kampe for Silkeborg IF, hvilket placerede ham på en tredjeplads på topscorerlisten og i 2014/15-sæsonen blev det til 9 mål i sæsonens sidste 21 kampe for SønderjyskE.

Garderer sig mod spillersalg
- Marvin har tidligere vist, at han har en særdeles veludviklet målnæse og er god til at være på plads de rigtige steder på de rigtige tidspunkter. Hans styrke er inde i feltet, hvor han er en aldeles klinisk afslutter, så det er en spændende og anderledes tilføjelse til et i forvejen stærkt besat angreb, lyder det fra sportschef Ole Nielsen.

Med tilføjelsen af Pourié, og gårsdagens indkøb af Hobros Mayron George, er Randers FC nemlig oppe på fem rendyrkede angribere i truppen. Dog er den ene, Mikael Ishak, i øjeblikket med det svenske landshold til OL.

Læs også Randers FCs Ishak leverede olympisk kasse

- Der skal være en god og sund konkurrence i truppen omkring startpladserne, men samtidig også være nogle forskelligartede strenge at spille på for trænerteamet alt efter, hvad der er behov for i kampene. Derudover vil vi også gerne være på forkant med tingene, hvis der skulle komme et bud på en af vores spillere, inden transfervinduet lukker, forklarer Ole Nielsen.

34 mål i 96 Alka Superliga-kampe er det i alt blevet til for Marvin Pourié for henholdsvis Silkeborg IF, SønderjyskE og F.C. København.