Randers FC henter assistenttræner i Sønderjyske

Peter Enevoldsen begynder mandag som ny assistenttræner i Randers FC. Han har skrevet kontrakt frem til sommeren 2019

Peter Enevoldsen (t.h.) er ny assistenttræner i Randers FC. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Når Randers FC mandag tager hul på træningen efter nytår, bliver det samtidig goddag til et nyt ansigt.

Peter Enevoldsen er klubbens nye assistenttræner, og han kommer fra et tilsvarende job hos Alka Superliga-konkurrenterne fra Sønderjyske.

Han erstatter Thomas Thomasberg, der i sidste uge blev cheftræner i Hobro.

Læs også Randers FC mister sin assistenttræner

- Vi gik efter den mest kompetente afløser for Thomasberg, og Peter Enevoldsen har hele tiden været vores førsteprioritet. Jeg kender ham indgående fra vores fælles tid i SønderjyskE og ved, vi får en fagligt dygtig assistenttræner og en rigtig hyggelig fyr ind, siger Ole Nielsen, Randers FCs sportschef, i en pressemeddelelse.

- Det har ikke været en kegleflytter, vi er gået efter, men en som kan sparre med og udfordre vores cheftræner Ólafur Kristjansson, siger Ole Nielsen. 

55-årige Peter Enevoldsen glæder sig til de nye udfordringer: 

Læs også Randers FC-fan: Olafur har overrasket mig

- Randers FC har en virkelig spændende trup med mange muligheder og spillede et rigtigt flot efterår. Ambitionerne om at være en permanent del af toppen tiltaler mig, og jeg glæder mig til at komme i gang med et rigtigt spændende forår, siger han og tilføjer: 

- Godt nok er jeg efterhånden blevet en ældre herre med næsten 300 superliga-kampe i bagagen, men jeg er ikke en tør og kedelig kiks. Jeg har en masse erfaring at bidrage med, men derudover gør jeg rigtig meget ud af sprede godt humør og lægger en dyd i god mandskabsbehandling.  

Peter Enevoldsen har skrevet under på en kontrakt med Randers FC, der løber frem til sommeren 2019.