Randers FC giver pokal-adgang til en 20’er og donerer indtægt

Der er adgang for en flad 20’er, når Randers FC på onsdag spiller pokalkamp mod Sønderjyske

Fredagens velbesøgte lokalbrag mellem Randers FC og AGF sluttede 1-1, efter at 'Duncan' i overtiden udlignede for aarhusianerne på et straffespark.

Måske er det i en erkendelse af, at produktet på banen ikke ligefrem har været formuer værd på det seneste? I hvert fald har Randers FC justeret på billetprisen til pokalkampen mod Sønderjyske – og alle billetindtægter doneres væk.

Onsdag klokken 18.00 tager Randers FC imod Sønderjyske i pokalturneringen, og her er billetprisen justeret ned til 20 kroner.

Det gælder også, hvis man er sæsonkortholder. Som sæsonkortholder er du dog sikret din sædvanlige plads indtil ti minutter før kampstart. 

Læs også Glen om derby-optakten: Det har været perfidt!

Det er det randrusianske projekt ’Giv Julen Mening’, der får glæde af entréindtægterne fra kampen.

’Giv Julen Mening’ hjælper udsatte familier i Randers Kommune med at få råd til at holde en ordentlig jul. Julen 2017 bliver tredje år, projektet kører.

Randers FC har tidligere sat billetpriserne ned i forbindelse med udvalgte hjemmekampe. Nogle gange har prisen som nu været sat ned til 20 kr., mens kronjyderne andre gange har tilbudt tilskuere at komme ind kvit og frit.

Læs også Randers FC tager kampen op mod billetspild

Tidligere har der desuden været gratis adgang for tilskuere, der havde farvet deres hår blåt eller for fans, der ikke har råd til at betale den normale entrépris..

Læs mere om projektet ’Giv Julen Mening’ her. 

Rent sportsligt tørster Randers FC efter en sejr, og kampen mod Sønderjyske er opvarmning til søndag den 19. marts, hvor de to hold skal møde hinanden igen – denne gang i Haderslev.

Det er sidste kamp i grundspillet, og kun en sejr tæller for Randers FC – muligvis også kun en sejr på to eller flere overskydende mål.