Randers FC fik point efter målfest

Randers FC's Søren Jensen udlignede kort før tid til slutresultatet 3-3 i udekampen mod Lyngby i Superligaen

Det blev en underholdende dyst med masser af chancer, og meget passende endte det med et point til hvert hold, da Lyngby og Randers FC lørdag tørnede sammen i Superligaen.

Hjemmeholdet Lyngby var på vej mod en sejr, men kort før tid fik Randers-forsvareren Søren Jensen udlignet til slutstillingen 3-3 på et hovedstød.

Kim Aabechs betydning for Lyngby kan næsten ikke overvurderes, og Lyngby-topscoreren leverede endnu et bevis for den påstand, da den tilbagevendte spiller scorede et enkelt mål og lagde op til Patrick Mortensens 3-2-scoring i anden halvleg.

Kim Aabech vandt først et drøn af en skuldertackling mod Randers FC's Søren Berg, som ellers plejer at kunne sætte sig igennem på den front, og dernæst lagde Aabech bolden frem til Patrick Mortensen, som udplacerede David Ousted i Randers-målet.

Søren Jensen spolerede festen

Det lignede længe sejrsmålet, inden Søren Jensen spolerede festen for hjemmeholdet.

Forinden var gået en spektakulær kamp, hvor den ene chance afløste den anden med begge holds forsvar i det lidt for gavmilde hjørne.

Første halvleg blev en eksplosiv affære med fire scoringer.

Der var blot spillet fire minutter, da angriberen Lasse Rise tog en lang solotur og bragte Lyngby foran. Hjemmeholdet var dog knapt færdige med at juble, før Randers FC's Tidiane Sane havde udlignet.

Kim Aabech, som sad ude med karantæne, da Lyngby i sidste weekend tabte 1-2 ude til FC Nordsjælland, bragte dog sit hold foran efter 25 minutter efter endnu en god solopræstation, da han fikst udmanøvrerede Randers FC-forsvarerne Issah Ahmed og Anders Egholm og scorede sit niende ligamål i sæsonen.

Anders Egholm fik dog taget revanche, da han udlignede fem minutter før pausen efter klumpspil.

Lyngby ligger på femtepladsen i Superligaen med 22 point efter 17 kampe, mens Randers FC er nummer ni med 18 point for samme antal kampe.

Lyngby-Randers FC 3-3 (2-2)

1-0 Lasse Rise (4. minut)
1-1 Tidiane Sane (7. minut)
2-1 Kim Aabech (25. minut)
2-2 Anders Egholm (39. minut)
3-2 Patrick Mortensen (70. minut)
3-3 Søren Tougaard Jensen (88. minut)

Tilskuere: 1.311