Randers FC fightede sig til point

Randers har endnu sin første udesejr til gode i denne sæson efter mødet med Sønderjyske, der endte 1-1

Godt nok pressede kronjyderne til tider hjemmeholdet Sønderjyske tilbage på banen, men især i første halvleg lå det ikke i luften, at presset ville udmønte sig i en scoring.

Dertil havde Sønderjyskes forsvar for godt styr på Yura Movsisyan, der ofte lå som enlig angriber og ikke kunne stille det store op mod midterforsvarerne Jarl Andre Storbæk og Anders Nielsen.

Sønderjyske derimod, havde det fint med at angribe i omstillingsspillet, og i løbet af kampens første 45 minutter havde holdet haft markant flere chancer end Randers. Der skulle sågar tilfalde tre store chancer til Mustafa Kucukovic, inden han bragte hjemmeholdet foran.

Ingen tydelige ændringer
Spillemæssigt var der ingen tydelige ændringer efter pausen. Randers fortsatte med at føre bolden frem ad banen, mens Sønderjyske slog til på kontra. En taktik som Sønderjyske om nogen er ekspert i.

Til forskel fra første halvleg kom Randers dog til flere store målchancer, blandt andre ved Søren Berg og Søren Pedersen, men de viste blot, at Randers fortsat har store problemer med at være skarp i offensiven, hvilket har præget holdet i efteråret.

Det var derfor lidt paradoksalt, at netop Søren Pedersen udlignede på noget, der knap nok var en chance, da han et godt stykke uden for feltet skød bolden i mål.

Med det ene point undgår Randers, at hullet fra bundholdene til de øvrige hold øges, men det er dog stadig tre mærkbare point, der skiller Randers, Esbjerg og AaB til niendepladsen, og Randers skal i den grad være skarpere i foråret for at komme væk fra bunden.

SønderjyskE-Randers FC 1-1 (1-0)

1-0 Mustafa Kucukovic (38. minut)
1-1 Søren Pedersen (85. minut)

Tilskuere: 1.243