Randers FC-fan: Olafur har overrasket mig

Den engagerede RFC-fan Oliver Maltha godkender sit holds efterår, og er især imponeret over træneren, det unge talent og midtbanekreatøren

01:28

Efterårssæsonen i Superligaen er netop overstået, og derfor er det tid til at gøre status. Det gør Randers FC-fanen Oliver Maltha med god samvittighed. Han er rigtig godt tilfreds med kronjydernes efterår og fremhæver flere spillere og den nye træner.

- Jeg skal da indrømme, at jeg havde min tvivl om Olafur (Olafur Kristjansson, Randers-træneren, red.), men han har overrasket. Han har skabt resultater og et defensivt fundament, siger Oliver Maltha.

Læs også Randers FC henter 17-årig angriber

Supporteren har på banen især været meget imponeret over Mikael Ishak, Mikkel Kallesøe, Mads Fenger og Kasper Fisker.

- Kallesøe spillede kun hist og pist sidste år, men har præsteret virkelig godt i år. Han har vist, at han kan være med på det her niveau. Mads Fenger har været sindssyg vigtig over lang tid, og har taget kaptajn-rolle på sig, lyder det blandt andet for Oliver Maltha, der heller ikke holder igen med roserne af midtbanespilleren Kasper Fisker:

- Han er et kreativt geni.

Læs også Randers-boss dumper afslutningen på efteråret

I det store hele ser han Randers FCs efterårssæson som godkendt, og det er kun de tre nederlag til AaB, Brøndby og FCK, der for alvor ærgrer ham.

- Det er ærgerligt, at vi ikke er stabile nok, siger fanen.

Du kan se hele interviewet med Oliver Maltha øverst på siden. Herunder kan du klikke dig ind og se, hvad AGF-manden Henrik Aasted Rothenbücher synes om De Hviees efterår.   

Læs også AGF-fan: En kold vinter i Danmark