Randers FC dagen derpå: Der er mere stille, end der plejer at være

Randers FC er blandt de otte hold, der skal spille om at undgå nedrykning

02:41

Det blev ikke til mesterskabsspil i Randers FC i denne sæson.

Kronjyderne lå ellers længe til at slutte i top seks i Superligaen, men en dårlig stime i de seneste ni kampe, hvor det kun er blevet til et enkelt point, gjorde, at randrusianerne nu slutter på en syvendeplads.

Dermed lever Randers FC ikke op til klubbens egne målsætninger om mesterskabsslutspil.

Det kunne ifølge cheftræner Olafur Kristjansson mærkes på stemningen i dag.

- Det er ikke sådan, at folk møder ind med bulder og brag. Det er mere stille, end det plejer at være, og det har jeg stor forståelse for. Vi er skuffede. Vi synes, at vi gav alt, hvad vi havde i kampen i går (mod Sønderjyske, red.), og derfor er det en hård pille at sluge, at vi ikke opnår det, vi havde sat næsen op efter, siger Olafur Kristjansson til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Vandt ikke den sidste finale

Ifølge forsvarsspilleren Mads Agesen var der skuffelse i truppen, efter at det nu officielt står på nedrykningsslutspil resten af sæsonen.

- Vi er skuffede alle sammen. Vi er godt klar over, at den sidste finale vandt vi ikke. Det betyder, at vi ikke røg med i mesterskabsslutspillet. Så alle er selvfølgelig skuffede, siger Mads Agesen. 

Læs også Bookmaker peger på favoritter til nedrykning

Det er ikke lykkedes Randers FC at vinde en superligakamp i de seneste ni runder. Det er en stime, som Randers FC skal have vendt.

- Det handler nu om at få vendt den stime, fordi den hårdfine linje mellem succes og fiasko eller skuffelse, den er tynd. Vores præstationer har været fine, men vores resultater har været dårlige. Vi skal forsøge at holde fast i præstationerne, og se om vi kan få arbejdet os hen imod resultaterne, siger cheftræner Olafur Kristjansson. 

Se interviewet med Randers-cheftræneren i videoen øverst i artiklen.

01:38

VIDEO: Vi er skuffede alle sammen, siger Randers FC's Mads Agesen efter 0-1-nederlaget til Sønderjyske. Se et interview med ham her.

Luk video