Randers FC brød forbandelsen

Omsider en sejr til kronjyderne

Foto: fotograf-randers.com

Efter tre uafgjorte kampe i træk fik Randers FC fredag aften en tiltrængt sejr på udebane mod Sønderjyske.

På mindre end en måned har det kronjyske superligamandskab to gange sat en føring over styr i overtiden. Mod Sønderjyske lykkedes det dog i stedet at udbygge en ét-måls-føring til 3-1 i kampens slutfase.

Dermed var sejren på intet tidspunkt i fare i slutminutterne.

Med et selvmål sendte hjemmeholdets Kenneht Fabricius allerede Randers i front i det 10 minut. Sønderjyske-angriberen rettede uheldigt et indlæg fra Mads Fenger af og ind i eget net.

Se: Træner: En sen scoring gør ondt

Mads Fenger scorede kort efter et kanonmål, da Randers-forsvarsspilleren igen viste sine offensive kvaliteter. Fenger sendte med et præcist spark bolden op i hjørnet uden chance for Sønderjyskes målmand, Marin Skender.

Syv minutter senere fik Bo Storm reduceret til 1-2 for Sønderjyske. Det var Bo Storms første mål i Superligaen i denne sæson, efter at han i sommer skiftede til Haderslev-klubben fra HB Køge.

Sønderjyske var dog ikke i stand til at følge op på Bo Storms enlige mål. Randers stod stærkt defensivt og lod ikke til at være rystet af reduceringen.

Se: Millionoverskud i Randers FC

Randers havde flere store chancer for at lukke kampen, men angriberne Ronnie Schwartz og Nicolai Brock-Madsen brændte flere oplagte muligheder.

Schwartz fik dog held med en ripost og cementerede sejren med målet til 3-1 efter 82 minutters spil.

Randers har nu 18 point efter 14 kampe og kravler lidt væk fra bunden.