Randers FC bejler til Nocko

Nocko Jokovic har været til samtale hos Randers FC. Fusionsklubben mangler akut en angriber.

Randers FC har haft fodboldspilleren Nocko Jokovic til samtale, og træner Lars Olsen indrømmer, at den tidligere AGF- og Silkeborg-spiller absolut ikke er uinteressant for klubben.

1. divisions-holdet står med et akut angrebsproblem, efter at sidste sæsons topscorer, Michael Laursen, brækkede kæben to steder i sæsonpremieren mod HFK Sønderjylland. Og det er dér, Nocko Jokovic kommer ind i billedet:

- Jokovic kan være interessant for os. Vi har haft en drøftelse med ham, og han virkede bestemt ikke uinteressant, siger Lars Olsen til Ekstra Bladet.

Nocko Jokovic blev smidt ud af AGF sidste år, og han pakkede derefter fodboldstøvlerne og tog til skotsk fodbold. Siden da har han spillet på Færøerne, men i den seneste tid har han været klubløs. Der er derfor tale om et comeback, hvis Randers FC skriver kontrakt med den kontroversielle spiller.

Flirten med Nocko Jokovic kommer i kølbandet på fusionsholdets bestræbelser på at skaffe sig en ny centerforward. Klubben har indtil videre været i kontakt med flere spillere, men indtil videre er der ikke skrevet kontrakt med nogen.