Randers FC-anfører: Der var fuld fokus

Selvom presset i den grad var på Randers FC inden søndagens opgør, så fejlede fokus ikke noget. Men forsvaret har ganske enkelt ikke været godt nok

Endnu en Superliga-kamp uden sejr - denne søndag gjorde det bare lidt ekstra ondt på Randers FC, for 1-0 nederlaget til SønderjyskE betyder nemlig, at den står på nedrykningsspil til foråret.

 - Det er forfærdeligt. Men fortjent nok efter jeg ved ikke hvor mange kampe, hvor vi kun har fået ét point, lød det fra Mads Fenger efter kampen. 

Læs også Randers FC sendt i nedrykningsspillet af SønderjyskE

Kravet inden kampen var en sejr. En sejr der ville sikre klubben en plads i top seks. Og anføreren afviser, at spillerne var ramt af det pres der hvilede på dem i dag.

- Jeg synes ikke, vi bliver mærket af det. Når vi træder ind over de hvide linjer, så mærker man ikke noget til det der sker udenfor. Og der var fuld fokus på at få en sejr i dag. 

Hans egen - og resten af bagkædens - præstationer i de forgangne ni kampe får dog en røffel med på vejen.

- Jeg kan kun fokusere på mine opgaver i kampen, og det er at forsvare. Og det har vi slet ikke gjort godt nok denne halvsæson, siger Mads Fenger og fortsætter.

- Vi skal lade være at lukke så mange mål ind. I vores gode perioder er vi gode til at holde nullet og det har vi ikke gjort det her halve år, og det tror jeg har stor indvirkning på, at det er gået så dårligt.