Randers-eksperimentet: Daniel genskaber gourmet-mad
Se Daniel Johannesen forsøge sig med gourmet-mad på SU-budget
Daniel Johannesen deltager i TV 2 | ØSTJYLLANDs eksperiment '30 dage i Randers'. Han skal bo i en lejlighed i Randers i 30 dage, selvom hans uddannelse er i Aarhus.
En evig udfordring ved livet på SU er madbudgettet, for der er ikke råd til de helt store gastronomiske armbevægelser, når man er på SU. Eller er der? I sidste uge blev Daniel inviteret ned på gourmetrestauranten Østergade 1 i Randers, hvor køkkenchef René Stenholt serverede en middag for to til mindre end 100 kroner.
Læs også
Nu skal Daniel så prøve at kopiere gourmetkokkens indsats. Han havde sin veninde Sarah med som medspiser, og hun er veganer, så fløden var skiftet ud med soyamælk, og det var kun Daniel, der fik kylling. Ellers var ingredienserne de samme. Foruden kødet var det chili, majs, forårsløg, salvie, salt og peber.
- Det er skide godt, og jeg vil sige, at kyllingen smager præcis ligesom på restauranten. Hold jer til opskriften, så skal det nok gå, siger Daniel Johannesen efter at middagen var blevet til.
Læs også
Det tog vennerne cirka 45 minutter at tilberede maden. Men anretningen blev måske lidt anderledes end på restauranten.
- Det ser ikke lige så pænt ud, men de havde også en kæmpestor dyb tallerken, og jeg har bare sådan nogle små nogle, siger Daniel.
Se middagen i videoen øverst i artiklen.