Randers-chef efter turbulent forår: Vi har fået ro på

Randers FC havde et uroligt forår med "kone-sagen", men det er et afsluttet kapitel nu, siger sportschefen.

Der er kommet ro i Randers FC efter et forår med tumult, men klubben er ved også ved at komme plads med sin nye cheftræner, Ólafur Kristjánsson.

Sådan lyder meldingen fra Ole Nielsen, der er sportschef i Randers FC, forud for sæsonens første superligakamp mod FC Midtjylland mandag.

SE OGSÅ: Ekspert: Randers FC er det bedste østjyske mandskab

Foråret i Randers blev præget af tumult i spillertruppen på grund af den såkaldte "konesag", hvor den daværende Randers-spiller Christian Keller fandt sammen med holdkammeraten Jonas Borrings fraseparerede kone.

Siden har begge spillere fået ophævet deres kontrakt og skiftet klub, og nu er der igen god stemning i truppen, fortæller Ole Nielsen.

- Der er kommet ro på den konto. I og med ingen af dem er her længere, bliver vi ikke længere konfronteret med det.

- Jeg kan mærke, at truppen er glad for, at der er kommet ro på, så spillerne nu kan koncentrere sig om fodbold. Vi glæder os alle sammen over, at det er et afsluttet kapitel, siger sportschefen.

SE OGSÅ: Silkeborg fighter sig til ét point i premieren

I maj blev det også et farvel til cheftræner Colin Todd, og klubben fik i stedet fingre i den tidligere FC Nordsjælland-træner Ólafur Kristjánsson. Han har i sommerpausen sat flere nye ting i gang, men sådanne ændringer tager tid, forklarer sportschefen.

- Vi er ikke helt 100 procent på plads endnu. Det er klart, at en ny cheftræner heller ikke er færdig med at implementere sine nye tanker og idéer, men vi har en god base at spille ud fra, siger Ole Nielsen.

Ólafur Kristjánsson har blandt kigget på flere og andre offensive løsninger, end klubben tidligere har haft, forklarer sportschefen.

SE OGSÅ: Huh! Randers FC henter islandsk EM-målmand

Mandag spiller Randers FC første runde, og her får det kronjyske hold hård modstand fra bronzevinder FC Midtjylland, der torsdag vandt 3-0 på hjemmebane over FC Vaduz i kvalifikationen til Europa League.

- FC Midtjylland bliver en barsk åbning. Vi er selvfølgelig ikke favoritter sådan lige umiddelbart, men vi glæder os til at komme i gang og spille en stor kamp på MCH Arena, siger Ole Nielsen.

Kongsgården Else

Efter massiv kritik: 1000 flere ansatte skal forbedre forhold i ældreplejen

Charlotte Ahm Kongsgården Else

play Elses barnebarn: Penge til ældre er fint, men det fjerner ikke det ringe menneskesyn

Mette Frederiksen

Mette Frederiksen overvejer "kraftigt" at skærpe restriktioner

jul juletræ

Danskerne vil fejre jul som normalt trods coronavirus

1

8 ud af 10 danskere vil vaccineres mod coronavirus, viser måling

politibil20181215-024410-L-1920x1281we

Fest i klub blev opdaget: Gæster flygtede fra politiet