Randers bejler til sølv

Kun ét point fra andenplads efter endnu en sejr

Foto: Randers FC

Randers FC fortsætter tilsyneladende, hvor de slap inden vinterpausen. Fredag aften blev det til den tredje sejr på stribe, da kronjyderne på hjemmebane besejrede endnu et af Superligaens bundhold, Sønderjyske.

Kampen på AutoC Park Randers endte med en Randers-sejr på to mål. Begge mål blev sat ind af unge Nicolai Brock-Madsen, der efterhånden ligner en fremtidig profil i Superligaen.

Kampen i almindelighed - og første halvleg i særdeleshed - var en frygtelig rodet affære, og meget tidligt gav det en fornemmelse af, at hvis der skulle laves mål, så skulle det ske efter en af de såkaldte standard-situationer - altså frispark, hjørnespark, indkast eller måske et straffespark.

Det kom til at holde stik. Dødvandet blev brudt tre minutter før pausen, hvor Randers FC blev tilkendt et lidt hårdt dømt frispark for hands. Chris Sørensen slog bolden ind i feltet, hvor Nicolai Brock-Madsen steg til vejrs og headede bolden ind bag Sønderjyskes målmand.

En stribe kontra-chancer

Sønderjyske havde kampen igennem svært ved at skabe de store chancer. I slutningen af 2. halvleg satsede gæsterne offensivt, hvilket gav Randers en stribe chancer på kontra-angreb.

Fløjspilleren Jonas Kamper sendte bolden på overliggeren, mens indskiftede Charlie Davies brændt en gigant-chanche i fri position.

Dybt inde i overtiden sørgede Nicolai Brock-Madsen dog med sit andet mål for, at kampen definitivt var afgjort.

Sejren betyder, at Randers FC fastholder tredjepladsen i ligaen - og er endda snublende tæt på andenpladsen. Kun ét point adskiller p.t. Randers og FC Nordsjælland, der er nr. to i ligaen.