Randers-anfører vil i pokalfinale

I aften bliver det afgjort

Foto: Randers FC

Det er et tændt Randers FC-mandskab, der i aften på udebane mod AC Horsens skal forsøge at forsvare den føring på 1-0, de skaffede i sidste uges første pokalsemifinale-opgør.

- Kampen er ekstrem vigtig. Planen er, at vi skal spille vores eget spil. Scorer vi, er jeg sikker på, at vi går videre, siger Randers-anfører Chris Sørensen, der erkender, at holdets optakt - 0-4 i søndags i Superligaen mod Esbjerg - var uacceptabel.

- Vores boldomgang lykkedes ikke. Det er en kamp vi skal lære af. Vi må rejse os i flok, siger Chris Sørensen.

Horsens-træner Johnny Mølby jagter ikke blot revanche for weekendens nederlag på 2-5 i Superligaen mod FC Midtjylland, men også for sidste uges pokalnederlag i Randers.

- Selv om vi tabte, er returkampen helt åben. Det bliver en svær opgave for os. Randers er et godt organiseret hold og giver ikke mange chancer væk. Vi skal toppræstere både offensivt og defensivt for at nå finalen, men sådan skal det jo også være, når man er nået så langt i DBU Pokalen og har mulighed for at komme til at spille pokalfinale i Parken, siger Johnny Mølby, der har angriberen Henrik Toft tilbage i startopstillingen.

Hos Randers er midtbane-slideren Christian Keller fortsat skadet. Det betyder, at Lorenzo Davids er udset til at spille hans plads på midtbanen. I angrebet er det bemærkelsesværdigt, at Pierre Boya er foretrukket i stedet for unge Nicolai Brock-Madsen.

De to holds startopstillinger er: AC Horsens (4-5-1): Frederik Rønnow - Alexander Juel Andersen, Nabil Aslam, Steffen Kielstrup, Mikkel Cramer - Troels Kløve, Martin Spelmann, Janus Drachmann, Charles Takyi, Jeppe Mehl - Henrik Toft.

Randers FC (4-4-2): David Ousted - Johnny Thomsen, Mads Fenger, Chris Sørensen, Adama Tamboura - Jonas Kamper, Elmar Bjarnason, Lorenzo Davids, Jonas Borring - Pierre Boya, Ronnie Schwartz

Kampen fløjtes i gang klokken 18.15 af dommer Michael Tykgaard.