Randers-anfører: Defensiven skal vinde kampen for os

Randers FC formåede i dag at holde nullet mod gæsterne fra Hobro. Det vakte glæde i Randers-lejren

Anfører Mads Agesen i aktion i kampen mellem Randers og Hobro. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Oven på et sviende 1-5-nederlag til de forsvarende danske mestre fra FC København formåede Randers FC søndag eftermiddag at holde nullet mod Hobro IK i Alka Superligaen.

Opgøret endte 0-0, og efter kampen glædede Randers-anfører, Mads Agesen, sig over, at hjemmeholdet formåede at holde nullet.

- Jeg er rigtig glad for vores defensive præstation.

- Efter de defensive fejl i kampen mod FCK, var det vigtigt for os at finde tilbage til Randers FC-dyderne, som er stenhårdt arbejde samt en stærk firebackkæde, siger Mads Agesen. 

Saba Lobzhanidze ærgrer sig efter han har brændt en chance i kampen. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Selv om anføreren kunne glæde sig over den defensive forbedring, mener han fortsat, at spillet fremad banen skal blive bedre.

- Vi kan ikke være tilfreds med det, vi leverede offensivt. Det var for sporadisk. Lige nu er det defensiven, der skal vinde kampe for os, siger Agesen.

Tilfreds med clean sheet

Randers-bagkæden bestod i dag af en midtstopper mere end vanligt, da Jonas Bager var placeret på venstreback.

Jonas Bager selv var ganske som sin anfører godt tilfreds med et clean sheet. Han mener, at defensiven skal bane vejen fremover.

- Det kan helt klart være vejen ud af krisen. 

- Vi vinder ingen fodboldkampe, hvis vi bliver ved med at lukke to-tre mål ind. Hvis vi holder nullet, skal vi også nok få tur i den i angrebet på et tidspunkt, siger Jonas Bager.

Randers skal i næste runde forsøge at holde nullet mod AC Horsens på udebane.