Ramt af fugleklat - vandt 7,5 mio.

Heldig kvinde fra Silkeborg fik heldet fra oven

Gammel overtro siger, at det betyder held at blive ramt af en fugleklat.

Det fandt en kvinde fra Silkeborg ud af, hvilket resulterede i, at hun for en uge siden bogstaveligt talt var 'skide-heldig'.

Det hele begyndte, da kvinden var på vej hjem fra sit arbejde sidste søndag. Pludselig blev hun ramt af en fugleklat på skulderen:

- Det har jeg prøvet før. Dengang vaskede jeg bare trøjen og var lidt irriteret, men min søster sagde efterfølgende, at det betyder held. Så i søndags skyndte jeg mig ind på tanken og råbte noget i stil med: "Jeg er blevet skidt på. Jeg vinder en million i dag", fortæller hun til Danske Spil.

På tankstationen købte kvinden fire skrabelodder og skyndte sig hjem for at skrabe dem. Det første lod gav 100 kroner, mens det næste, et Nordisk Quick-skrabelod, syvdoblede hendes ønske.

Den heldige kvinde havde nemlig vundet ikke mindre end 7,5 millioner kroner.

- Jeg var ikke sikker på, om jeg havde forstået det rigtigt. Jeg rystede. Og så ringede vi til Danske Spil, siger kvinden.

Kvinden er ifølge Danske Spil i 20'erne. Hun ønsker at være anonym, men fortæller, at hun nu har fået udbetalt de første 50.000 kroner.

Nogle af pengene er gået til en ferie, og hun glæder sig nu til at modtage resten:

- Det er så vildt. Mine drømme kan gå i opfyldelse. Jeg har længe gerne ville starte egen virksomhed, og det kan jeg nu. Jeg er meget glad, siger hun.

Trøjen med fugleklatten? Ja, den har hun ikke turde vaske. Den har i stedet fået lov til at blive vist rundt til hele familien, afslører hun.