Rajko Lekic afviser at kommentere skade

Rajko Lekic vil ikke kommentere udtalelserne fra Silkeborg-træner Troels Bech, eller om han var skadet, da han meldte afbud til kampen i lørdags mod FCK.

Silkeborg-angriberen Rajko Lekic ønsker ikke at puste yderligere til sagen om sit eget fravær i klubbens 2-2-kamp mod FC København i lørdags.

- Jeg har egentlig ikke mange kommentarer. Jeg synes, at det blev blæst alt for meget op, og at man skal lade det ligge nu, siger Rajko Lekic.

Sagen handler om, at angriberen efter en skadespause fredag var meldt klar til kampen i Parken, men træner Troels Bech fortalte ham, at han kun skulle sidde på bænken.

Kort efter meldte Rajko Lekic sig skadet igen, men en avisartikel lørdag i Ekstra Bladet antydede, at det mest var angriberens sårede stolthed, der forhindrede ham i at spille.

Troels Bech gjorde ikke meget for at dysse sagen ned, da han efter kampen i Parken sagde, at "jeg er ikke helt sikker på, om jeg skal finde årsagen til hans afbud i musklen eller i skuffelsen, men det må vi se de næste par dage".

Rajko Lekic ønsker ikke at kommentere sin træners udtalelse.

- Troels har sagt det, han skulle sige. Jeg gider egentlig ikke sige så meget mere om det, siger Rajko Lekic.Men vil du ikke sige, om du var skadet? - Jeg har jo lige sagt til dig, at jeg ingen kommentarer har til den sag overhovedet mere, og det har jeg ikke til nogen som helst.

Rajko Lekic ved endnu ikke, om han er en del af Silkeborg-truppen, som onsdag møder B93 på udebane i Ekstra Bladet Cup.

/ritzau/