Rabat til cyklister

Procenter til alle der cykler på indkøb

I årets Cykelkommune, Randers, går butikkerne nye veje for at tiltrække flere cyklister som kunder. 

På lørdag kommer hele Randers Midtby på to hjul, når en lang række butikker giver procenter til alle, der cykler på indkøb. Det oplyser Randers Kommune i en pressemeddelelse.

Samme dag skydes det internationale cykelløb Randers Bike Week i gang, og Randers Cityforening forventer derfor masser af glade cykelshoppende kunder:

- Randers Kommune er netop blevet kåret til årets Cykelkommune, fordi flere er begyndt at cykle. Det vil vi gerne være med til at fejre ved at give procenter til alle, der springer på jernhesten. Derfor går vi nye veje med denne rabatordning, og vi glæder os til at høre, hvordan butikkerne og kunderne tager imod denne event,  siger citychef Dorthe Rasmussen

Cykelpas giver rabat

For at få rabat i butikkerne lørdag den 29. juni skal cyklister have et cykelpas. Det henter cyklisterne ved Randers Cykelbys ambassadører, der står klar med cykelpas til alle, der har pumpet dækkene og er cyklet til byen:

-Det gavner miljøet og trængslen på vejene, hvis vi er endnu flere, der vælger cyklen, når vi handler. Derfor er jeg også meget tilfreds med, at butikkerne i Randers slår et slag for cyklismen og giver rabat til kunderne lørdag den 29. juni," siger Birgit Berggrein, som er projektleder for Randers Cykelby.

 Eventen er lavet i et samarbejde mellem Randers Cityforening og Randers Cykelby.

Randers Bike Week ruller fra den 29. juni til den 3.juli. Se mere på www.randersbikeweek.dk