Quiz: Hvor godt kender Randers FC's superduo hinanden?

Marvin Pourié og Mikael Ishak har fået en blændende start på Superliga-sæsonen med i alt 11 scoringer. Men hvor meget ved de egentlig om hinanden?

01:58

Det er i alt blevet til 11 scoringer og seks målgivende afleveringer fra deres fødder, og deres makkerskab er på det sidste blevet rost til skyerne.

Tyske Marvin Pourié og svenske Mikael Ishak er stærkt medvirkende til, at Randers FC i øjeblikket indtager en delt andenplads i Superligaen.

Men er det kun på banen, at superduoen supplerer hinanden godt, eller har de rent faktisk ret godt styr på fakta om deres makker? 

Læs også Randers FC's bødekasse: Fischer kan bestikkes med Faxe Kondi

Vi satte dem i dag i stævne til en quiz om forskellige stats fra sæsonen og deres karriere. Det underholdende resultat kan ses i videoen øverst på siden.

Herunder kan du se et interview med de to, hvor de fortæller mere om, hvad det er, der fungerer så godt ved deres makkerskab.

02:28

VIDEO: Se et interview med Marvin Pourié og Mikael Ishak.

Luk video

De to brandvarme angribere skal fredag aften forsøge at fortsætte formen på Nordjyske Arena, når AaB tager imod Randers FC. Den kamp fløjtes i gang klokken 18:00.