Profilerne sagde et følelsesladet farvel til hjemmebanen

Både Mads Fenger og Viktor Lundberg optrådte for sidste gang på Randers FC's hjemmebane, da holdet mandag aften slog OB 2-0

02:13

Mads Fenger og Viktor Lundberg spillede i går deres sidste kamp på Randers FCs hjemmebane.

261 kampe i Randers FC's trøje er det i skrivende stund blevet til for Mads Fenger. På torsdag kan han spille sin 262. og sidste, men mandag aften blev der sagt farvel til fansene på hjemmebanen i Randers.

- Det var en følelsesladet dag, må jeg sige. Jeg fangede mig selv et par gange i at tænke på, at det er den sidste kamp her i Randers. Så det var følelsesladet, men det var heldigvis en god slutning, lød det fra Mads Fenger efter kampen side om side med sin snart tidligere holdkammerat Viktor Lundberg.

Læs også Randers FC spillede sig i finalen om Europa-pladsen

Og netop Lundberg spillede også sin sidste kamp på BioNutria Park mandag aften. Den 26-årige svensker kom ind til sin kamp nummer 129 og dybt inde i overtiden satte han et perfekt punktum for sin tid i Randers, da han scorede sit mål nummer 26 for klubben.

- Det var en god måde at sige farvel på. Jeg fik scoret til sidst, vi vandt og vi skal spille kamp om Europa. Så det kunne selvfølgelig ikke blive bedre, fortalte den blonde svensker ovenpå sit farvel til hjemmepublikummet.

Tager meget med fra Randers

Viktor Lundbergs kontrakt med Randers FC udløber efter sæsonen, og parternes veje skilles ved den lejlighed. Dermed lakker det hastigt mod enden for Lundberg, der kom til Randers i 2013. 

Viktor Lundberg fejrede sit farvel til BioNutria Park med en scoring i de døende sekunder af opgøret mod OB mandag aften. Foto: Bo Amstrup - Scanpix

- Der er sket utroligt meget for mig i de fire år. Jeg synes det er gået hurtigt, og jeg er glad for de år, hvor jeg synes, jeg er vokset som person og som fodboldspiller, så jeg tager meget med herfra, siger Viktor Lundberg.

Hvor Lundberg nu skal hen, vil han ikke ud med. Derimod har det allerede længe været på plads, at Mads Fenger fortsætter karrieren i den svenske klub Hammarby.

- Jeg har aldrig prøvet at skifte klub før, så det bliver en ny oplevelse for mig. Det bliver en følelsesladet oplevelse, for man har været her i så mange år, og der er så mange mennesker, der har berørt ens karriere, fortæller Mads Fenger.

Læs også Ólafur: Spillerne håndterede de brændte chancer rigtig fint

Nu glæder han sig til eventyret i det svenske, og én ting er han i hvert fald sikker på. Han og familien skal nok få en varm velkomst i Stockholm.

- Jeg forventer i hvert fald en masse rare svenskere, det ved jeg. Nu har vi haft et par stykker på holdet, så der skal vi nok blive taget godt imod, lyder det med et smil fra Mads Fenger. 

Mads Fenger og Viktor Lundberg kan spille deres definitivt sidste kamp for Randers FC, når FC Midtjylland venter på torsdag i en dyst om pladsen i Europa League.