Privatperson udlover dusør

Gruppe-voldtægten i Hammel blev i sidste uge stillet i bero. Nu udlover en privatmand dusør på 5000 kroner.

Taxa-chauffør Jan Hagerup, som for nogle uger siden tog initiativ til et borgermøde om volden i Hammel, tilbyder nu en dusør på 5000 kroner til den eller de, der kan komme med opklarende oplysninger i den såkaldte Hammel-voldtægtssag.

Natten mellem lørdag den 6. og søndag den 7. september blev en 21-årig kvinde fra Hammel voldtaget af fem mænd, og trods en minutiøs efterforskning har Silkeborg Politi måttet henlægge sagen.

- Der var ikke flere spor at gå efter. Men hvis den her dusør kan få nye oplysninger frem, så er sagen ikke længere væk, end at vi hurtigt kan tage den op igen, udtaler vicekriminalinspektør Jørgen Dalsgaard fra Silkeborg Politi til TV 2 / ØSTJYLLAND.

- Hvis voldtægten er foregået, som det er blevet fortalt, så må der jo være nogle, som ved noget. Der må jo sidde fem mænd, som har det skidt med det de har foretaget sig, påpeger vicekriminalinspektøren, som gerne hører nærmere fra folk, der måtte ligge inde med nye oplysninger i sagen.

Taxa-chauffør Jan Hagerup håber at få opbakning fra eksempelvis erhverslivet i Hammel, så dusøren eventuelt kan forhøjes og gøres mere attraktiv.