Privat betaler for Grand Prix

Giver millioner til overdækning af Fængslet

Horsens Kommune og en ukendt privat investor er klar til at spendere adskillige millioner kroner på at gøre Fængslet i Horsens klar til internationale Melodi Grand Prix i maj næste år, det skriver Horsens Folkeblad.

Der er allerede store planer for Fængslet, selvom der endnu ikke er sat navn på arenaen, der skal afholde det store sangshow.

Horsens-borgmester Peter Sørensen (S) valgte mandag eftermiddag sammen med kollegerne i økonomiudvalget at give sin fulde opbakning til ansøgningen om værtskabet - og et løfte om at støtte begivenheden med 10,4 mio. kommunale kroner, blandt andet til at overdække Fængslet, skriver Horsens Folkeblad.

- Overdækningen af Fængslet er en rigtig god ide med store perspektiver, men vi må også sige, at både bevillingen fra kommunen og fra den private investor er betinget af, at grand prix'et kommer til Horsens, understreger Peter Sørensen til Horsens Folkeblad tirsdag.

Tilmeldingen for værtsskabet sluttede for en uge siden. Tidligere har København, Horsens, Herning og Fredericia åbent meldt sig på banen som mulige værter for Grand Prix'et.