Prins Joachim racer igen i Aarhus

Cassic Race Aarhus får igen royalt islæt

Prins Joachim er måske Europas hurtigste prins, og nu har han sammen med sit racehold Cortina Racing igen meldt sig klar til dette års udgave af Classic Race Aarhus, der bliver kørt i weekenden den 27. maj til den 29. maj.

Han har gode minder fra Aarhus, hvor han har vundet løbet i klassen af biler fra før 1965, og han ser frem til endnu et race i Aarhus.

- Classic Race Aarhus er en fantastisk begivenhed, der har en spændende og udfordrerne bane som samtidig er placeret i helt særlige smukke omgivelser. Helt klart et arrangement i europæisk topklasse. Jeg ser meget frem til løbet, og jeg glæder mig især til at opleve den helt særlige stemning, der er blandt publikum til Classic Race Aarhus, oplyser Hans Kongelige Højhed Prins Joachim i en pressemeddelelse.

En royal femteplads

Han er kendt for sin dristige og udfordrende kørsel, der sidste år resulterede i en større bule i bilens ene bagskærm.

- Det er en stor ære hver gang Prins Joachim er med, og han er jo en dygtig racerkører der tilfører løbet gejst og masser af energi. Det har altid betydet noget særligt for Classic Race Aarhus når han deltager, og vi glæder os over at han igen i år stiller op sammen med Cortina Racing, fortæller Niels Brøchner, president, Classic Race Aarhus.

Rundt om Classic Race Aarhus

Classic Race Aarhus er en non-profit organisation og overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn.

Racefestivalen er to gange blevet udnævnt til Årets Motorsports Event i Danmark. Flere end 750 frivillige hjælper til før, under og efter løbet.

I 2015 blev Classic Race Aarhus overværet af flere end 33.800 tilskuere. Løbet bliver afholdt for syvende gang i weekenden 27. – 29. maj 2016.