Pourié: Jeg er den bedste

SIF-måltyv fuld af selvtillid

Marvin Pourié mener, at han havde været topscorer i Superligaen, hvis han havde spillet på et bedre hold.

Den tyske Silkeborg-angriber Marvin Pourié holder ligesom sine holdkammerater ferie i disse dage. Angriberen kan se tilbage på et 2012, hvor han i alt har scoret 17 mål - otte i foråret og ni i efteråret.

Aktuelt er han på en delt tredjeplads på Superligaens topscorerliste, men selv mener han, at han har større potentiale.

- Jeg er den bedste angriber i Danmark. Sådan ser jeg på det. Jeg har fået en god start på sæsonen, og det vil jeg gerne fortsætte med i foråret. Nu handler det dog først om at holde ferie og slappe af, siger Marvin Pourié til tipsbladet.dk.

Kunne have scoret flere mål

Marvin Pourié mener, at det godt kunne være blevet til endnu flere scoringer i denne sæson, hvor han har stået for ni ud af Silkeborgs i alt 22 mål.

- Jeg tror ikke, at der er nogen fra de andre bundhold, der har scoret flere mål end mig. Hvis jeg havde spillet på et hold i toppen, ville jeg have været topscorer i ligaen. Andreas Cornelius og Aron Johannsson spiller begge på et godt hold, og derfor har de scoret flest mål. Hvis man ser på statistikken, har jeg været med i næsten alle vores mål, mens deres holdkammerater også har scoret. Jeg tror, jeg ville have lavet flere mål, hvis jeg var på et bedre hold, siger Marvin Pourié.

Ambitioner om større klub

Selvom den tyske angriber understreger, at han har det godt i Silkeborg, lægger han ikke skjul på, at han har ambitioner om at komme til en større klub på et tidspunkt.

- Det er mit mål at komme til en større klub, men jeg har en kontrakt med Silkeborg til 2014, og den skal jeg opfylde, hvis der ikke kommer nogen interessante bud. Men det er ikke mit bord ? det er klubben, der bestemmer hvad der skal ske, og derfor kan jeg ikke sige så meget om det, siger Marvin Pourié.

Silkeborgs direktør Kent Madsen har tidligere udtalt, at ingen danske klubber har råd til indfri klubbens priskrav for Marvin Pourié i forbindelse med et eventuelt salg.