Pourié bliver i Silkeborg

Bliver i Danmark til kontraktudløb næste sommer

Silkeborg-topscorer Marvin Pourié bliver i Danmark til, at hans kontrakt udløber.

Torsdag morgen kunne sporten.dk berette, at Silkeborgs kanonkonge Marvin Pourié blot var få detaljer fra et skifte til de belgiske vicemestre Zulte Waregem, men tingene går stærkt, når transfervinduet står på vid gab. Og Pourié, der efter Silkeborgs nedrykning ønskede et skifte væk fra det midtjyske, har nu taget en helt ny beslutning.

- Min familie og jeg har talt sammen, og vi har besluttet, at jeg bliver i Silkeborg, indtil min kontrakt udløber næste sommer. Jeg spiller her et år endnu, og jeg vil føre Silkeborg op i Superligaen, fortæller Marvin Pourié til sporten.dk.

Skylder Silkeborg

Den 22-årige tysker, der i den forgangne sæson scorede 14 Superliga-mål for Silkeborgs nedrykkere, føler han skylder klubben et år mere. Han var med til at sende klubben ned i 1. division - nu vil han sparke dem væk derfra igen. Den besked har han overbragt klubben.

- I sidste sæson scorede jeg ikke nok mål til at sikre Silkeborg overlevelse, men nu har jeg fortalt klubben, at jeg bliver, forklarer Pourié.

- Jeg har det godt i Silkeborg. Jeg får en god løn, og jeg har en god lejlighed, fortsætter han.

Pouriés kovending efterlader belgiske Zulte Waregem og flere andre interesserede klubber med en lang næse, men det er - naturligt nok - ikke tyskerens problem.

- Nu må Silkeborg sige til Zulte Waregem og andre interesserede klubber, at jeg ikke skifter denne sommer, slutter Pourié.

Marvin Pourié kom til Silkeborg i sommeren 2011 fra den tyske storklub Schalke 04.