Pourié åben for FCK-skifte

Det ville være perfekt, mener SIF-angriber

På trods af en position hos Silkeborgs Superliga-nedrykkere, var Marvin Pourié en af landets absolut farligste angribere i den forgangne sæson. Nærmest ene mand holdt den 22-årige tysker kunstigt liv i den jyske klubs overlevelsesdrømme, men forgæves.

Nu er Pourié på vej videre til større udfordringer. Et klubskifte nærmer sig med hastige skridt, efter klubber fra fire lande har meldt sig på banen. Der har været bud på bordet, men indtil nu har de ikke været tilfredsstillende for Silkeborg-direktør Kent Madsen, der dog er klar over, at tyskeren ikke spiller i Søhøjlandet i den kommende sæson.  

Nu er en ny mulig bejler dukket op. Efter FC Københavns salg af Andreas Cornelius er Pourié af flere medier blevet nævnt som en mulig afløser. Og står det til angriberen selv, vil der i givet fald være tale om et rent drømmeskifte.  - FC København er en stor klub. En af de største i Europa, så jeg ville ikke sige nej til dem. De spiller europæisk fodbold, og samtidig ville jeg som ung spiller stadig kunne udvikle mig i klubben, siger Marvin Pourié til bt.dk.

- Det ville faktisk være perfekt at komme til FCK. De kan gå langt i Europa. Først via Champions League, og jeg tror også, de ville kunne spille med i Europa League på den anden side af nytår, fortsætter den tyske målscorer.

Makker til ny boksspiller

Spille- og typemæssigt kunne Pourié meget vel være interessant for FC København. Hvis ikke som direkte afløser for Cornelius, så i en rolle som makker til en ny, stor boksspiller. Efter salget af Cornelius til Cardiff har de danske mestre både pengene og behovet til at gå på markedet efter flere frontløbere.

Men spørgsmålet er, om Pouriés sprælske personlighed passer ind i Parken. En ting er imidlertid sikkert. Pourié er garant for mål, og det ville han også være i FC København.    

- Jeg ville gerne se, hvor mange mål, jeg kunne score for FC København. Jeg scorede 14 Superliga-mål for Silkeborg i sidste sæson, så bare forestil dig, hvor mange jeg ville score for FCK. Det ville helt sikkert være flere, slutter den kække tysker. 

Marvin Pourié, der har kontrakt med Silkeborg et år endnu, forventes at koste i omegnen af 1 million euro eller 7,5 millioner danske kroner.