Poulsen: Vi skal være skarpere

Kim Poulsen mener, at Silkeborg IF skal være bedre på den sidste tredjedel af banen

Søndag tabte Silkeborg IF sin anden testkamp forud for den kommende sæson, da holdet måtte se sig slået med af Hobro med 2-0.

- Kampen mod Hobro afsluttede en uge med både meget og hård træning, hvor spillerne skal have ros for at have arbejdet godt. Det betød imidlertid også, at vores fejlmargin var større end i den første testkamp, siger Silkeborg-træner Kim Poulsen til klubbens hjemmeside.

I den første testkamp tabte Silkeborg IF med 4-2 til Sønderjyske efter tre gange 45 minutter.

Kim Poulsen mener, at der skal arbejdes med spillet på den sidste tredjedel af banen frem mod sæsonpremieren i 1. division om to uger.

Se: Silkeborg tabte test mod Hobro

- Egentlig viser vi gode takter i det opbyggende spil, men når vi kom frem til den sidste tredjedel af banen, tog vi i kampen mod Hobro for mange uhensigtsmæssige beslutninger. Det er en af de ting, vi vil kigge på i den kommende uge. Vi skal være skarpere og træffe gode beslutninger. Samtidig vil vi have fokus på træningsdoseringen, så vi stiller med friske ben i Rostock, siger Kim Poulsen med henvisning til, at Silkeborg IF på lørdag møder tyske Hansa Rostock i en træningskamp.

Hobros mål i søndagens kamp blev scoret af Mads Hvilsom og Mads Justesen.

Superliganedrykkerne fra Silkeborg spiller sin første kamp i 1. division den 25. juli, hvor FC Vestsjælland gæster Mascot Park.