Poulsen tager tre år mere i Randers FC

Randers FC og Nicolai Poulsen er blevet enige om en kontraktforlængelse

Foto: Bo Amstrup

Frem til sommeren 2019 vil midtbanespilleren Nicolai Poulsen fortsat være at finde i truppen hos Superliga-klubben Randers FC.

Klubben skriver torsdag aften i en pressemeddelelse, at Poulsens kontrakt er blevet forlænget med yderligere tre år, og at den 22-årige spiller derfor kan blive i klubben, hvor han efterhånden må føle sig godt hjemme.

Nicolai Poulsen er nemlig en af de Randers FC-spillere, som er vokset op i klubben. Han startede i Helsted-Fremad IF, inden han skiftede til Randers Freja som lilleput-spiller og senere kom inden for i varmen hos Randers FCs førstehold.

- Jeg føler også, at jeg har tilkæmpet mig en stamplads, og den vil jeg selvfølgelig gøre alt for at bevare. Jeg har til sinde at se, hvor langt jeg kan nå i fodbolden, og her føler jeg, at Randers FC er det rette sted for mig, siger han om forlængelsen.

Stor angriber på ønskesedlen i Randers FC

Bevis på Randers-talent

Første gang Nicolai Poulsen rendte på banen for Randers FC, var i sommeren 2012 i en pokalkamp mod Aalborg Freja. Siden er det blevet til hele 77 førsteholdskampe i både Superligaen, DBU Pokalen og Europa League.

Randers FCs cheftræner, Colin Todd, er også glad for, at parterne kunne blive enige om en aftale:

- Han har gennemgået en fantastisk udvikling og har fortjent den nye kontrakt. At han så ydermere er af egen avl, beviser jo kun, at der går masser af fodboldtalent rundt omkring i Randers og omegn, siger han.

Indimellem de mange kampe i Randers har Nicolai Poulsen også haft tid og mulighed for at spille kampe for det danske U21-landshold.