Poulsen stadig bitter på Amini: Vil ikke snakke med ham

Randers FCs midtbanespiller Nicolai Poulsen gik glip af OL efter en duel med den tidl. holdkammerat Mustafa Amini. Nu taler han ud

10:28

Søndag den 31. juli blev en skæbnesvanger dag for den kronjyske midtbaneprofil Nicolai Poulsen. I en hård duel med AGFs Mustafa Amini kom han slemt til skade. Drømmen om OL blev knust sammen med hans kæbe. I dag har han svært ved ikke at være bitter på den tidl. holdkammerat, der ødelagde drømmen.

- Jeg er sindssyg bitter og har været det i en uge nu. Jeg synes godt, at han kunne have vist mere hensyn til sin modstander, og så synes jeg godt, Amini kunne have grebet tingene anderledes an, siger Nicolai Poulsen i dag til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Jeg tuder ikke og ved godt, at der bliver gået til den i fodbold, og det gør jeg også selv. Men det skal være til en vis grænse

Nicolai Poulsen, Randers FC-spiller

Netop måden Mustafa Amini har reageret siden den voldsomme duel, irriterer Randers FC-spilleren.

- Det eneste, jeg har hørt til ham, er på Instagram, hvor han skrev undskyld. Vi har spillet sammen i et år og løbet ved siden af hinanden og vundet kampe sammen. Jeg synes godt, at han kunne have ringet og hørt, hvordan jeg har det. Jeg har nu valgt at sige, at jeg ikke har lyst til at snakke med Musti, forklarer Poulsen.

Læs også Knust Poulsen misser OL med brækket kæbe og hjernerystelse

Han vil dog gerne slå fast, at han er kommet videre og har fuld fokus på at komme tilbage og hjælpe holdet.

- Jeg tuder ikke og ved godt, at der bliver gået til den i fodbold, og det gør jeg også selv. Men det skal være til en vis grænse, lyder det fra midtbanespilleren.

Udover det bitre forhold til den langhårede AGF’er så skærer det også stadig i Poulsens hjerte, når han tænker på, hvilken store begivenhed han med uheldet gik glip af – OL i Rio.

Havde glædet mig helt vildt
- Det var noget af det første, jeg tænkte på, da det skete. Som spiller kan du mærke, når noget er galt, og det kunne jeg her. Da jeg blev hjulpet ned i omklædningsrummet, var jeg grædefærdig, fordi jeg vidste, at det nok var min OL-deltagelse, der røg, fortæller Nicolai Poulsen.

Det var blot få dage forinden kampen mod AGF, at han havde fået nyheden om et afbud på OL-landsholdet, der havde åbnet op for Randers-spillerens deltagelse.

Læs også Nicolai Poulsens operation gik godt

- Jeg havde alligevel glædet mig helt vildt, og det ved min familie og kæreste også.

Men sådan skulle det altså ikke gå, og nu gennemgår Poulsen blandt andet laserbehandling for at fremskynde helingsprocessen.

- Jeg er i bedring, og får det bedre for hver dag, der går. Hævelsen er faldet, jeg kan se ud af øjet igen og åbne munden mere, forklarer han.

Spilleren selv forventer, at der vil gå fire-seks uger, inden han kan være tilbage på træningsbanen.

Øverst i artiklen kan du se et længere interview med Nicolai Poulsen.