Poulsen på banen efter brækket kindben: Det er en forløsning

Nicolai Poulsen løb atter på banen efter at have brækket begge kindben. Til stor jubel for Randers FC's fans.

01:07

Fredag aften bød på et comeback for Randers FC’s Nicolai Poulsen.

Midtbanespilleren brækkede begge kindben efter et sammenstød med AGF’eren og den tidligere holdkammerat Mustafa Amini i slutningen af juli. Et stød, der sendte ham direkte på skadestuen, og derefter på operationsbordet, og gjorde at den unge spiller missede chancen for at deltage i OL i Rio.

Men efter lidt under halvanden måned, var han klar til kamp igen. Efter 65 minutter på bænken under kampen mod Lyngby fredag sendte træner Ólafur Kristjásson midtbanespilleren på banen. Til stor jubel fra holdets fans på tribunen.

Læs også Knust Poulsen misser OL med brækket kæbe og hjernerystelse

- Velkomsten siger noget for sig selv. Det varmer i mit hjerte og betyder sindssygt meget, at folk godt kan se, at jeg har været meget igennem og jeg har gjort et hurtigt comeback, siger Nicolai Poulsen.

Fredag var en længe ventet dag på for Nicolai Poulsen.

- Det er en forløsning. Det er den dag, jeg har set frem til, siden jeg blev opereret for to brækket kindben. At det skulle komme så hurtigt. Det havde jeg ikke selv regnet med. Men det er gået stærkt, jeg har holdt formen ved lige så godt, som jeg nu kunne, siger Nicolai Poulsen.

På trods af, at han brækkede kæben under et sammenstød, holdt han sig ikke tilbage under kampens dueller.

Læs også Poulsen stadig bitter på Amini: Vil ikke snakke med ham

I løbet af den næste måneds tid, er Nicolai Poulsen nødt til at bære maske, når han spiller. Men han glæder sig til at smide den.

- Udover man koger indvendigt, når man har den på, så har jeg vænnet mig til det. Men jeg glæder mig allerede til at få den af igen, siger Nicolai Poulsen.