Posthuset er blevet Fætter BR

Privatisering går for vidt, mener Britta Andersen

06:57 Luk video

Museumsdirektør på Gl. Estrup Britta Andersen mener, at privatiseringen i Danmark har taget overhånd. I Favrskov Kommune skal flere veje privatiseres, så det bliver de enkelte Grundejerforeninger der overtager driften og vedligeholdelsen af vejene.

Britta Andersen ser privatiseringen af vejene i Favrskov Kommune som det seneste skridt i en kedelig tendens, hvor mere og mere bliver privatiseret.  

- Man har privatiseret postvæsenet og statsbanerne, det er jo bare gået ned af bakke. Prøv lige at se med postvæsenet hvordan det eksploderer med pakkeudbringning. Man kan næsten ikke sende et brev, fordi det tager lang tid inden det kommer frem, og går du ind i Post Danmarks postbutikker, så aner du ikke om du er kommet ind i Fætter BR eller er kommet på posthuset, siger Britta Andersen til Go' Aften Østjylland.

Klik på videoen øverst og se hvad Britta Andersen synes Favrskov Kommune skal gøre i stedet for at forære kommunens veje til borgerne og Grundejerforeningerne eller se med i Markante Meninger torsdag kl. 18.15, 21.30 eller kl. 23.30.