Popstars-Jon gør comeback: Se hans liv i rampelyset her

Til november næste år bliver hits som ’Right here next to you’ og ’This side up’ genoplivet. Manden bag sangene giver nemlig to koncerter

01:42

I begyndelsen af 00’erne hittede han på de danske klubscener og smeltede pigehjerter på stribe. Siden fik en voldsdom og misbrugs- og alkoholproblemer ham til at trække sig en anelse tilbage fra rampelyset. Men nu vender han tilbage – Popstars-Jon.

Jon Nørgaard blev især kendt for sit album ’This Side up’ og siden hen en lang række singler med andre danske kunstnere, og det er netop disse sange, der nu bliver genoplivet. I Aarhus bliver det den 25. november på Train.

- Der er ikke tale om et decideret comeback, hvor jeg skal turnere landet rundt. Jeg har valgt en weekend, hvor jeg inviterer folk til at komme og være teenager med mig, som vi var engang. De gamle sange har betydet meget for mig, og jeg har fornemmelsen af, at de også har gjort det for andre, siger Jon Nørgaard til tv2oj.dk.

Jon Nørgaards første album udkom i 2002, og til næste år har han 15 års jubilæum i musikerbranchen. Det skal så markeres med to nostalgiske koncerter.

- Løbende får jeg faktisk henvendelser fra folk, som har haft mig som lydtapet i deres ungdom, og så gerne vil have mig til at spille til deres bryllup. Sådan noget gør jeg ikke, og jeg siger også nej til at deltage i quizzer, tv-serier og alt muligt andet. Jeg gør ikke det her for at komme i rampelyset – jeg gør det, fordi jeg har lyst, fortæller Jon Nørgaard.

Derfor slår den tidligere popstjerne da også fast, at han ikke går på scenen igen for pengenes skyld. Al indtjening fra billetsalget, der begynder fredag, går til produktionen af de to shows.

- Jeg ser ikke mig selv som musiker længere, der skal tjene penge på det. Det stoppede jeg mere eller mindre med i 2011, så det her er bare for at lave en fed fest, siger Jon Nørgaard.

Han gør sig da heller ikke de store forventninger i forhold til antallet af solgte billetter, men på Jon Nørgaards Facebook-side er der allerede kommet rigtig mange positive tilkendegivelser, så noget kunne tyde på, at der er interesse for hans comeback.

 I dag lever Jon Nørgaard primært af at være musikproducer. Foto: Morten Rygaard