Polsk angriber til Randers FC

Piotr Parzyszek er ny mand i den lyseblå trøje

Foto: Randers FC

Randers FC har onsdag hentet forstærkning til angrebet. 21-årige Piotr Parzyszek skifter til kronjyderne fra den engelske Championship-klub Charlton Athletic.

Angriberen er hentet på en etårig lejeaftale med købsoption.

- Jeg er glad for at være her, og at Randers FC har vist tillid til mig. Jeg håber, at jeg kan fortsætte med at score mål, også i en stærk liga som den danske. Fra min mange år i hollandsk fodbold ved jeg jo, at Danmark er kendt for at producere mange fodboldtalenter, så jeg ser frem til at spille i Alka Superligaen, siger Piotr Parzyszek i en pressemeddelelse.

I sidste sæson var han udlejet til Sint Truidense VV i den næstbedste belgiske række, hvor det blev til 12 mål i 31 kampe.

- Vi har været på udkig efter en typisk centerforward, og det har vi fået i Piotr. Han er meget ung, men alligevel forholdsvis erfaren. Han har evnerne til at positionere sig i de områder, hvor der kan opstå store målchancer, og det er jo den evne, vi har været ude efter. Hans målstatistik viser i hvert fald, at han har kvaliteten som afslutter, siger Randers-træner Colin Todd.

Se: Avis: Randers tæt på ny angriber

Også sportschef Peter Christiansen glæder sig over, at det er lykkes at hente Piotr Parzyszek til klubben.

- Det er glædeligt, at vi nu er i mål med en låneaftale for denne sæson med mulighed for at gøre aftalen permanent. Piotr er målscorer, der uanset klub og adresse altid har lavet mange mål. Han er en meget levende spiller, der elsker kampene i feltet. Uden at lægge for meget pres på ham og med respekt for, at han skal vænne sig til vores spillestil, så har jeg store forhåbninger til ham og hans evner som målscorer, siger Peter Christiansen.

Piotr Parzyszek er født i Polen, men flyttede sammen med sin familie til Holland, da han var seks år gammel. Her har han fået meget af sin fodboldopvækst i BV De Graafschap.

I 2014 gik turen til engelske Charlton Athletic, og nu står den så på Superligafodbold i Randers FC.