Politikere ser på revnet hus

Politikere fra Langå Kommune ser i dag nærmere på en ejendom, der angiveligt slår revner på grund af tung lastbiltrafik.

Flere politikere fra Langå Kommune var i formiddag i Tebbestrup, hvor en ejendom angiveligt slår revner på grund af tung lastbiltrafik.

Ejeren af huset, Lis Frydenberg, stod i går frem på TV 2 / ØSTJYLLAND. Hun kræver, at kommunen dæmper hastigheden på den lille landevej umiddelbart ved siden af ejendommen, så det i fremtiden kun er tilladt at køre 30 kilometer i timen.

Under dagens besøg skal medlemmerne af kommunens tekniske udvalg vurdere, om hastighedsgrænsen skal sættes ned fra de nuværende 60 kilometer i timen. Det sker efter, at den vrede beboer har meldt kommunen til politiet.

- Jeg er så sur. Og jeg har heldigvis det temperament, der gør, at jeg bliver ved. Langå Kommune skal ikke tro, at de bare kan lukke munden på mig, siger Lis Frydensberg, der mener, at kommunen er ansvarlig for revnerne i sin bolig.

TV 2 / ØSTJYLLAND har mere om sagen i tirsdagens nyhedsudsendelser.

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=12623">Lastbiler får hus til at revne (21/11-2005)</A></STRONG>